Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Kalkonrullar med ägghack och bacon

En annorlunda och mumsig förrätt. Ägghack, gräslök och selleri blandar du med fyllig majonnäs och lindar in i tunna kalkonskivor. Knaperstekt bacon läggs över kalkonrullarna och de är klara att avnjutas.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Knaperstek baconskivorna. Låt dem rinna av på hushållspapper.
  2. Hårdkoka, skala och mosa äggen grovt med en gaffel. Finhacka sellerin.
  3. Blanda ägghack, selleri, gräslök och majonnäs. Smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Lägg ut kalkonskivorna på en skärbräda. Klicka på äggsallad och rulla ihop till strutar eller rullar. Lägg upp på ett fat och garnera med baconskivorna. Servera med sallad och kokt potatis.

I näringsberäkningen ingår sallad och kokt potatis.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 paket bacon (à 140 g)
  • 4 ägg
  • 1 selleristjälk
  • 2 msk finhackad gräslök
  • 1/2 dl majonnäs
  • salt och peppar
  • 200 g rökt skivad kalkon
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2168 kJ / 2168 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer