Kalkonpytt med citron och basilika

4
0
Kalkonpytt med citron och basilika

En välsmakande variant på pytt i panna. Består av kalkon, härliga rotfrukter och kronärtskocka. Strö hackad färsk basilika och rivet citronskal över pytten samt smaka av med citronsaft för en fulländad smaksensation. Serveras med stekt ägg förstås!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2013

Kalkonpytt med citron och basilika

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis
2 morötter
390 g kronärtskockshjärtan
1 vitlöksklyfta
2 msk olivolja
400 g rökt kalkonbröst
salt och peppar
1/2 kruka basilika
1 citron
4 ägg
1 msk olja

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2187 KJ / 522 kCal
Fett 19.5 g
Kolhydrater 46.8 g
Protein 36.1 g
Läs mer om näringsvärden