Kalkonpytt med citron och basilika

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Kalkonpytt med citron och basilika

En välsmakande variant på pytt i panna. Består av kalkon, härliga rotfrukter och kronärtskocka. Strö hackad färsk basilika och rivet citronskal över pytten samt smaka av med citronsaft för en fulländad smaksensation. Serveras med stekt ägg förstås!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2013

Kalkonpytt med citron och basilika

Ingredienser

4 portioner
900 g  fast potatis
2   morötter
390 g  kronärtskockshjärtan
1   vitlöksklyfta
2 msk  olivolja
400 g  rökt kalkonbröst
salt och peppar
1/2   kruka basilika
1   citron
4   ägg
1 msk  olja

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2187 KJ / 522 kCal
Fett19.5 g
Kolhydrater46.8 g
Protein36.1 g

Testa liknande recept

Parmalindad hoki med kronärtskockskräm
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pajskal i långpanna - ricotta & kronärtskocka
Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kotlett med cider, kronärtskocka och basilika
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftsnittar med kronärtskocka och tomat
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza bianca med sardeller och citron
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga