Kalkonfilé tonnato

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Kalkonfilé tonnato

Kalkonfilé tonnato är en högklassig och otroligt god rätt där du steker och sedan ugnsbakar kalkonbröst och serverar med en magnifik hemmagjord majonnäs med tonfisk och kapris. Förbluffande gott!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Kalkonfilé tonnato

Ingredienser

4 portioner
1 kg  kalkonfilé eller kycklingfilé
1   citron

Majonäs

2   äggulor
2 msk  vitvinsvinäger
1 msk  stark senap
skalet av 1/2   citron
2 1/2 dl  majsolja
1 dl  olivolja
1   burk tonfisk i olja (à 200 g)
4 msk  kapris

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein och laktos, om kalkonen steks i olja.
Gör äggfri: använd äggfri specialmajonnäs eller uteslut majonnäsen. Bjud i stället med crème fraiche som smaksätts med dijonsenap, citron, kapris och tonfisk.

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kalkonrulle med chipotlemajjo
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalkonfilé med ananas och barbequesås
Betyg 2.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig kalkongryta med pasta
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtstekt kalkon på lantbröd med sherryvinäger
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräddig kalkongryta med pasta
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rosmarin- och citrondoftande kalkonkebab
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga