Kalkonfilé tonnato

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Kalkonfilé tonnato

Kalkonfilé tonnato är en högklassig och otroligt god rätt där du steker och sedan ugnsbakar kalkonbröst och serverar med en magnifik hemmagjord majonnäs med tonfisk och kapris. Förbluffande gott!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Kalkonfilé tonnato

Ingredienser

4 portioner
1 kg kalkonfilé eller kycklingfilé
1 citron

Majonäs

2 äggulor
2 msk vitvinsvinäger
1 msk stark senap
skalet av 1/2 citron
2 1/2 dl majsolja
1 dl olivolja
1 burk tonfisk i olja (à 200 g)
4 msk kapris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kalkonfilé med ananas och barbequesås
Betyg 2.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkonrulle med chipotlemajjo
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig kalkongryta med pasta
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräddig kalkongryta med pasta
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtstekt kalkon på lantbröd med sherryvinäger
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägg- och tonfiskröra
Betyg 2.6 av 5.
103 personer har röstat
Under 15 min att tillaga