Kalkonfilé tonnato

Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kalkonfilé tonnato

Kalkonfilé tonnato är en högklassig och otroligt god rätt där du steker och sedan ugnsbakar kalkonbröst och serverar med en magnifik hemmagjord majonnäs med tonfisk och kapris. Förbluffande gott!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Kalkonfilé tonnato

Ingredienser

4 portioner
1 kg kalkonfilé eller kycklingfilé
1 citron

Majonäs

2 äggulor
2 msk vitvinsvinäger
1 msk stark senap
skalet av 1/2 citron
2 1/2 dl majsolja
1 dl olivolja
1 burk tonfisk i olja (à 200 g)
4 msk kapris

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kalkonrulle med chipotlemajjo
    Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalkonfilé i ugn
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämig kalkongryta med pasta
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gräddig kalkongryta med pasta
    Betyg 3.8 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad