Kalkon POT-AU-FEU

Betyg 2.2 av 5.
9 personer har röstat
0
Kalkon POT-AU-FEU

Ett smakrikt recept på kalkon pot-au-feu med inspiration från det franska köket. Du gör grytan av bland annat lök, vitt vin, potatis, kalkonkött och fänkål. Servera med utsökt, smaksatt crème fraiche!

Kalkon POT-AU-FEU

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1 msk kallpressad rapsolja
2 1/2 dl torrt vitt vin
8 potatisar (fast sort)
8 dl vatten
5 msk konc kycklingfond
4 kvistar timjan
5 - 6 morötter
500 g benfritt kalkonkött
1 fänkål
1/2 purjolök
salt
peppar

Till servering

4 timjankvistar
1 dl crème fraiche
skal från 1/2 citron
1 liten pressad vitlöksklyfta
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Nyttiga grilltillbehör!
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispig crudité
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkonfilé med fänkålsgratäng
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Citrusfräsch kycklingpasta
Betyg 4.4 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fänkålssoppa med stiltonost
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga