Kalbi

Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Kalbi

Kalbi kommer från det asiatiska köket och tillagas genom att marinera revbensspjällen i en härlig mix av vitlök, ingefära, sirap och soja. Medan köttet sedan tillagas i ugn kokas sweetchilisåsen med marinaden och penslas sedan på revbensspjällen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Kalbi

Ingredienser

4 portioner
1 kg  tunna revbensspjäll (helst kamben)
3 msk  sweet chilisås

Marinad

1 1/2 dl  japansk soja
1 1/2 dl  ljus sirap
3   pressade vitlöksklyftor
5 cm  riven ingefära

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillade spareribs
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kålgryta med spjäll
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillade revben
Betyg 2.9 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Koreanska spjäll
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tunna spjäll kalbi
Betyg 4.1 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spjäll med aprikos och chili
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga