Dessa buljongkokta och grillade revben kommer bli succé på sommarens grillpartyn! Koka sakta dina spjäll till köttet släpper lätt och pensla sedan det avrunna köttet med din söta örtgrillolja före det grillas. Duka fram de saftiga spjällen och njut!
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2002
Läs noga ingredienserna på buljonen, i övrigt är buljongkokta revben fria från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Susanne
2021-12-25Så himla smidigt! Jag förberedde kvällen innan grillandet. Innan grillning penslade jag ytterst lite grillolja sen på med rub och det bästa av allt var att det bara tog 10 minuter på grillen.
Solveig
2007-09-23Revbensspjällen blir mycket saftigare om man kokar den först.
Solveig
2007-09-23Rvbensspjällen blir mycket saftigare om man kokar den först.