Buljongkokta revben
Dessa buljongkokta och grillade revben kommer bli succé på sommarens grillpartyn! Koka sakta dina spjäll till köttet släpper lätt och pensla sedan det avrunna köttet med din söta örtgrillolja före det grillas. Duka fram de saftiga spjällen och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2002
Ingredienser
4 portioner
1 1/3 - 1 1/2 kg tjocka revbensspjäll
ca 1 1/2 l buljong
Grillolja
2 msk soja
1 msk olja
1/2 dl finhackade örter (gärna timjan)
2 msk mango chutney
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så himla smidigt! Jag förberedde kvällen innan grillandet. Innan grillning penslade jag ytterst lite grillolja sen på med rub och det bästa av allt var att det bara tog 10 minuter på grillen.
Susanne
2021-12-25Revbensspjällen blir mycket saftigare om man kokar den först.
Solveig
2007-09-23Rvbensspjällen blir mycket saftigare om man kokar den först.
Solveig
2007-09-23