Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Buljongkokta revben

Dessa buljongkokta och grillade revben kommer bli succé på sommarens grillpartyn! Koka sakta dina spjäll till köttet släpper lätt och pensla sedan det avrunna köttet med din söta örtgrillolja före det grillas. Duka fram de saftiga spjällen och njut!

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka spjället sakta i buljong i ca 1 timme - eller till dess att köttet släpper lätt från en gaffel sticks i. Skumma av.
  2. Ta upp spjället och låt det rinna av. Skär det i bitar.
  3. Blanda samman alla ingredienser till grilloljan. Pensla bitarna med detta.
  4. Grilla spjällen i 6-8 minuter på vardera sida.

För alla

Läs noga ingredienserna på buljonen, i övrigt är buljongkokta revben fria från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Tips

Revben tar lång tid att grilla, och man får passa och vända. Buljongkokar du revbenen före behöver de bara 10-15 minuter på grillen, dessutom sköter det sig självt på spisen medan du förbereder resten av grillmenyn.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 1/2 kg tjocka revbensspjäll
  • ca 1 1/2 l buljong
Grillolja
  • 2 msk soja
  • 1 msk olja
  • 1/2 dl finhackade örter (gärna timjan)
  • 2 msk mango chutney
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Kupongen är laddad

Valfri rapsgrisprodukt styckevara

10:- Rabatt

Scan 400-550 g

Mer info

Kupongen är laddad

Valfri rapsgrisprodukt kilovara

10:- Rabatt

Scan 500 g - 1,2 kg

Mer info