Rustik och klassisk rätt möter en lätt och sötsyrlig chutney, härliga smaker som bjuder upp till smakfest. Medan chutneyn puttrar på spisen så steker du ingredienserna till kålpuddingen, värmer mjölk och lagar slutligen klart puddingen i ugnen.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
3 2014
Fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd mjölk, matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och grädde mot havre-, ris- eller sojaalternativ. Använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sebastian
2023-01-1445 minuter? Det gäller bara om ni är 3 i köket eller alla ingredienser är färdigskalade och hackade. Räkna med 60-75 minuter
Britta
2021-12-25Mycket god.
Paul
2020-10-06Riktigt skumt recept. Jag tror inte att pudding funkar utan ägg.