Jungfrusallad med whiskystekt svamp och krutonger

Ett smakrikt recept på Jungfrusallad med whiskystekt svamp och krutonger. Du gör den fräscha salladen av bland annat ostronskivling, vitlök, whisky, krutonger och citron. Servera gärna till fest och dekorera med ätbara blommor.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Ingredienser
6 portioner
150 g ostronskivling eller små burkar kantareller (150 g ostronskivling motsvarar 2 små burkar kantareller à 190 g)
2 msk olja
1 - 1 1/2 msk finhackad vitlök
2 - 2 1/2 msk whisky
1 påse jungfrusallad (à ca 150 g)
2 - 2 1/2 dl färdiga krutonger
2 msk extra virign olivolja
2 msk pressad citronjuice
ätbara blommor till garnering
flingsalt
nymalen svartpeppar
Gör så här
00:01:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer