Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Som tillbehör till julskinkan: gör ett krispigt pepparkakssmul med rostad lök, samt en fräsch rödkålssallad med apelsin- och senapsdressing. Både snabbt och enkelt!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Ingredienser

8 bufféportioner
200 g rödkål
4 msk färskpressad apelsinjuice
2 tsk dijonsenap
2 tsk olja
1 krm salt
2 krm peppar
2 pepparkakor
1 dl rostad lök

Till servering

skivad julskinka av rapsgris
bröd
smörgåskrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi340 KJ / 81 kCal
Fett6 g
Salt0.6 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

No bake cheesecake med apelsin, fikon och nötter
Betyg 4.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kaffe-och senapsgriljerad skinka med lök i sirapsvinägrette
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparkakscookies
Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparkakskolasandwich
Betyg 3.8 av 5.80 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Senapsgriljerad julskinka
Betyg 3.5 av 5.167 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pepparkaksglass
Betyg 3.4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad