Julskinka med griljering

Det idealiska receptet om du tänkt göra en god och saftig skinka till jul. Denna julskinka med griljering är enkel att göra och ger dig den perfekta julskinkan som blir en klar succé på julbordet.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi753 KJ / 180 kCal
Fett5 g
Salt4.56 g
Kolhydrater3 g
Protein31 g
Kommentarer
9 stBra recept lätt att förstå ingrediens bla ndningen . .tack ... .. bra
Berit
Köpte kokt skinka, så jag har bara griljerat den. Tyckte ingrediensblandningen var jättebra?
Aino-lill
Hej ra tips med majsenan innan äggblandingen
Mats
Tack för "tidsbrist tipset" . Blev utmärkt det också. Tips: helt kyl värt att vänta på att skinkan svalnar innan man skivar och serverar!
Martin
Griljeringen var suverän. Använde mig av en färdigkokt skinka!
Angela
Vart tog kryddningen vägen? Några lagerblad, kryddpepparkorn och nejlika vid kokningen är ett måste. För skinkan och för smaken på det kommande doppet!
Bruno
Saftigast blir skinkan om man inte lyfter upp den förrän spadet svalnat!
Bruno
När man gör iordning inför griljering är det suveränt att arbeta med plasthandskar. Lätt att vända skinkan.
Ann-charlotte
hej jag undrar om julskinkan kan frysa in för över det??
Eva