Jordgubbstiramisu

Tiramisu har du kanske ätit förut, men aldrig såhär! En somrig och svensk version av tiramisu i glas där lager av mascarponekräm varvas med jordgubbar och fläder. En festlig och annorlunda dessert som är enkel att göra.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1073 KJ / 256 kCal
Fett15 g
Salt0.1 g
Kolhydrater24 g
Protein3 g
Kommentarer
5 stHade glömt köpa flädersaft, så jag använde bara amaretto. Blev jättegott!
Åsa
Hej! Om man förbereder utan jordgubbarna och serverar dem till istället för i, borde väl gå bra? Anna
Anna
Hej Anna! Ja, det kommer att gå fint och blir ju lika gott det! Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hej. Kan man göra i en form i stället för glas? Det går ju lite fortare. Hur stor form i så fall? Kristina
Kristina
Hej Kristina! Det går bra. Vi tror att en form som är ca 20x15 cm blir lagom. Lycka till. Hälsningar Ulrika
ICA-köket