Laga en härlig och färgstark kycklingsallad fylld av allt möjligt gott: brynt kyckling, knaprig bacon, söta jordgubbar, krispiga pekannötter och smakrik ädelost. En matig sallad som lätt blir en ny favoritsallad!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019
Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Detta blir våran tio i topp Sallad 2022. Matig sallad med nya smaker som gifter sig underbart tillsammans ,en stor förvåning vill jag lova. Våga testa för den är sjukt god. Passar varje dag i veckan!!?!
Maria
2022-08-11Stekte kycklingen ( o baconet) så den var ljummen vid serveringen. Bättre än kylskåpskall tycker jag
Maria
2022-07-23Så god! Har gjort den flera gånger! Ett plus är att den går att göra i förväg och bara blanda ihop strax innan
Ingrid
2022-07-22