Jordgubbskompott

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
1
Jordgubbskompott

Recept på fräscht och lättlagat tillbehör till efterrätter av jordgubbar, citron och muscovadosocker. Jordgubbskompott kokar du snabbt ihop. Servera den gärna till minicheesecakes.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Jordgubbskompott

Ingredienser

10 portioner
500 g färska eller frysta jordgubbar
2 citroner
1 1/2 dl muscovadosocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Min kompott är väldigt lös, ska den vara det?

Helena

2021-07-09

Hej Helena! Det kanske var väldigt saftiga jordgubbar. Då kan man koka kompotten lite längre. 😊 Hälsningar Elina

Redaktionen

2021-07-20

Testa liknande recept

Jordgubbssoppa med smetana
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fruktsallad till picknick
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rabarber- och jordgubbsrutor
Betyg 3.3 av 5.
68 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Marinerade jordgubbar med citroncrème
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chokladtapas med jordgubbssalsa
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jordgubbar med mangosorbet
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga