Jordgubbar med pecannötsströssel

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Jordgubbar med pecannötsströssel

Den perfekta avslutningen på en härlig sommarmiddag. Fräscha jordgubbar med ett sött pecannötsströssel. Du serverar jordgubbarna i ett glas med en kula vaniljglass.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002

Jordgubbar med pecannötsströssel

Ingredienser

8 portioner
2 l  jordgubbar

Pecannötsströssel

1 1/2 dl  pecannötter eller valnötter
50 g  smör
2 dl  havregryn
1 dl  socker
1/2 dl  lönnsirap
vaniljglass till servering

För alla

Fri från gluten, men till barn under 18 år med celiaki rekommenderas inte havre. Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör mjölkproteinfritt: använd mjölkfritt margarin eller olja i stället för smör och välj mjölkfri glass eller vaniljsås.
Gör äggfri: uteslut glassen och välj istället vispad grädde smaksatt med vaniljsocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sticky buns
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Banana split i filodegskorg
Betyg 3.1 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizookie
Betyg 4.3 av 5.
103 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pikanta pecannötter
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Honungsstekt grapefrukt med pecannötter och kvarg
Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hummingbird cake
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga