Jordgubb- och rabarberkompott

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Jordgubb- och rabarberkompott

En ljuvlig jordgubb- och rabarberkompott som smakar sommar. Den vispade, söta grädden med citronolja och basilika får gärna stå en stund och utvecklas i smaken före den serveras med den svalnade kompotten. Gudomligt gott och dessutom vackert!

Jordgubb- och rabarberkompott

Ingredienser

4 portioner

Innehåll

6 - 7   rabarber
1 dl  vatten
1 dl  strösocker
2 msk  potatismjöl
vatten till redningen
1/2 l  jordgubbar

Grädde

1 dl  vispgrädde
3 msk  strösocker
2 msk  olivolja citron
10   basilikablad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Jordgubbsglass med rabarber, lakrits och mynta
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Staffans jordgubbs- och rabarberkräm
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lat rabarberpaj
Betyg 3.2 av 5.
232 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarberkräm med jordgubbar
Betyg 4.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarberkräm
Betyg 4.5 av 5.
78 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nyttigare rabarberpaj
Betyg 4.1 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga