Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Johns gubbröra

Gubbröra tillagar du snabbt och lätt själv. Ägg, ansjovis, rödlök och dill är en ypperlig kombination av smaker som förenas i den här gubbröran. Med crème fraîche och majonnäs blir det en härligt krämig röra.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hacka ägg och ansjovis. Blanda med lök och dill.
  2. Blanda majonnäs, crème fraiche och ansjovisspad. Vänd i det hackade och låt dra i kylen en stund.

För alla:

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 burk ansjovis (à 80 g)
  • 2 msk finhackad rödlök
  • 2 msk hackad dill
  • 1 msk majonnäs
  • 1 msk crème fraiche
  • 1 msk spad från ansjovis
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 632 kJ / 151 kCal