Johns gubbröra

Betyg 3 av 5.
52 personer har röstat
4
Johns gubbröra

Gubbröra tillagar du snabbt och lätt själv. Ägg, ansjovis, rödlök och dill är en ypperlig kombination av smaker som förenas i den här gubbröran. Med crème fraîche och majonnäs blir det en härligt krämig röra.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2008

Johns gubbröra

Ingredienser

4 portioner
4 hårdkokta ägg
1 burk ansjovis (à 80 g)
2 msk finhackad rödlök
2 msk hackad dill
1 msk majonnäs
1 msk crème fraiche
1 msk spad från ansjovis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
52 personer har röstat

Kommentarer

Jätte gott

Rolf

2022-02-04

Lättgjord och väldigt god

Lena

2021-06-25

Jättegod

Ingela

2020-05-20

Näringsvärde per portion

Energi632 KJ / 151 kCal
Fett11 g
Salt1.6 g
Kolhydrater3 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Gubbröra med senap
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gubbröra med kapris
Betyg 2.5 av 5.
82 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ansjovisbakad torsk med dill
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Cheesecakecrème med morot, dillgranola och ansjovis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga