Johns gubbröra

48
4
Johns gubbröra

Gubbröra tillagar du snabbt och lätt själv. Ägg, ansjovis, rödlök och dill är en ypperlig kombination av smaker som förenas i den här gubbröran. Med crème fraîche och majonnäs blir det en härligt krämig röra.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2008

Johns gubbröra

Ingredienser

4 portioner
4 hårdkokta ägg
1 burk ansjovis (à 80 g)
2 msk finhackad rödlök
2 msk hackad dill
1 msk majonnäs
1 msk crème fraiche
1 msk spad från ansjovis

För alla:

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

48

Kommentarer

Rolf

2022-02-04

Jätte gott

Lena

2021-06-25

Lättgjord och väldigt god

Ingela

2020-05-20

Jättegod

Näringsvärde per portion

Energi 632 KJ / 151 kCal
Fett 11 g
Salt 16 g
Kolhydrater 3 g
Protein 9 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept

Gubbröra med senap
Gubbröra med kapris
Gubbröra
Annas nubberöra
Klassisk gubbröra
Nubberöra