Jitterbuggare

29
8
Jitterbuggare

Du får söta och fina Jitterbuggare när du kavlar ut en enkel mördeg bestående av mjöl, socker, smör och ägg och sedan brer ut marängblandningen över hela degen. Rulla ihop som en rulltårta och skär i skivor innan du gräddar i ugnen.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1998

Jitterbuggare

Ingredienser

20 st
2.5 dl
vetemjöl
3 msk
strösocker
100 g
smör eller margarin
1
äggula

Fyllning

1
äggvita
0.5 dl
strösocker

För alla

Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

29

Kommentarer

Daniel

4/4/2020

gott

Robert

4/2/2020

Vilket underbart recept ☺️. Blev hur bra som helt. Arbetet med plastfolie så höll degen ihop hela vägen

Gunilla

3/29/2020

Gick inte att rulla ihop,bara sprack så blev soporna.

Redaktionen ICAse

3/30/2020

Hej Gunilla! Vad tråkigt att höra att du fick slänga degen. Våra kockar har sett över receptet och förtydligat hur man ska göra degen. Man ska blada mjöl, socker och smör till en smulig massa och sedan tillsätta äggulan. Man ska blanda tills degen går ihop. Hoppas att du vill testa baka dessa igen! Hälsningar Elina

Testa liknande recept