Du får söta och fina Jitterbuggare när du kavlar ut en enkel mördeg bestående av mjöl, socker, smör och ägg och sedan brer ut marängblandningen över hela degen. Rulla ihop som en rulltårta och skär i skivor innan du gräddar i ugnen.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
1998
Kommentarer
Daniel
4/4/2020gott
Robert
4/2/2020Vilket underbart recept ☺️. Blev hur bra som helt. Arbetet med plastfolie så höll degen ihop hela vägen
Gunilla
3/29/2020Gick inte att rulla ihop,bara sprack så blev soporna.
Redaktionen ICAse
3/30/2020Hej Gunilla! Vad tråkigt att höra att du fick slänga degen. Våra kockar har sett över receptet och förtydligat hur man ska göra degen. Man ska blada mjöl, socker och smör till en smulig massa och sedan tillsätta äggulan. Man ska blanda tills degen går ihop. Hoppas att du vill testa baka dessa igen! Hälsningar Elina