Jills laxmoussetoast

Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Jills laxmoussetoast

Högklassig mousse av gravad lax, kvarg/kvarg, färskpressad citronjuice och finhackad rödlök. Servera laxmoussen på toast och toppa med dill och en klick rom av valfri sort. En underbar förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Jills laxmoussetoast

Ingredienser

4 portioner
200 g gravad lax
250 g kvarg
2 tsk färskpressad citronjuice
1 liten skalad och finhacka rödlök
salt
peppar
rostat bröd

Garnering

dill
rom av valfri sort

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Det här blev jättegott! Tog dock rökt lax istället för gravad lax!

    Eva

  • Ingen höjdare. Ingenting jag gör igen.

    Gunnel

Testa liknande recept

  • Kanapé med lax, äpple och curry
    Betyg 2.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rökt lax på Brittas kavring
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Polkagrisdröm
    Betyg 3.8 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rosa dröm
    Betyg 2.4 av 5.45 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Laxbollar med soltorkade tomater
    Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad