Jerkkrydda

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Jerkkrydda

Traditionell och förtjusande sydamerikansk kryddblandning till både kött och fågel. Habanerosås, ananas och farinsocker är några av de spännande smakerna i jerkkryddan. Blandningen håller ända upp till en vecka i kylen och lyfter de flesta rätter.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2000

Jerkkrydda

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 1/2 krossad ananas
2 tsk habanerosås
2 msk farinsocker
1 tsk kryddpeppar
1 tsk timjan
2 tsk salvia
1 tsk svartpeppar
1/2 tsk mald muskot
1/2 tsk mald kanel
2 tsk salt
3/4 dl vitvinsvinäger
3/4 dl limejuice
1/2 dl olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Jerkmarinerad kycklingfilé
Betyg 2.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ananas med kokostäcke
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt ananas med mynta och kokos
Betyg 3.5 av 5.
115 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Virgin Piña Colada
Betyg 3.6 av 5.
43 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hummingbird cake
Betyg 4.8 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Caribbean-rub
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga