Drinktilltugg à la Fryksås

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Drinktilltugg à la Fryksås

Mumsiga drinktilltugg på rökt fisk och en ljuvlig aioli som du lägger upp på ett hårt tunnbröd. Mixa aiolin och bred den på tunnbrödet. Fördela fiskbitarna och dekorera med dillkvistar och rucola. Voilà!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Drinktilltugg à la Fryksås

Ingredienser

4 portioner
4 bitar rökt fisk (à 25 g) t ex lax, makrill eller böckling
4 små bitar hårt tunnbröd
4 dillkvistar
några rucolablad

Aioli

2 rumsvarma äggulor
2 dl rapsolja
1/2 dl vinäger
2 små vitlöksklyftor
1 dl finhackad dill
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad makrill med potatissallad
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tunnbröd med makrill och gurka
Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Risotto med ruccola
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frisé azur med rökt fisk
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Makrillmacka med solros
Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Modern klassiker - Baguette med chèvre och honung
Betyg 4.5 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad