Drinktilltugg à la Fryksås

Mumsiga drinktilltugg på rökt fisk och en ljuvlig aioli som du lägger upp på ett hårt tunnbröd. Mixa aiolin och bred den på tunnbrödet. Fördela fiskbitarna och dekorera med dillkvistar och rucola. Voilà!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Ingredienser
4 portioner
4 bitar rökt fisk (à 25 g) t ex lax, makrill eller böckling
4 små bitar hårt tunnbröd
4 dillkvistar
några rucolablad
Aioli
2 rumsvarma äggulor
2 dl rapsolja
1/2 dl vinäger
2 små vitlöksklyftor
1 dl finhackad dill
salt och peppar
För alla
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: byt ut aioli mot äggfri majonnäs som smaksätts med vitlök.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: byt ut aioli mot äggfri majonnäs som smaksätts med vitlök.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer