Italienska mandelskorpor med choklad

Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
0
Italienska mandelskorpor med choklad

Italienska mandelskorpor är underbara till kaffet och blir, i en fin glasburk, till en tjusig gåbortpresent. Du gör enkelt en smet med grovhackad sötmandel och choklad. Sedan är det bara att låta ugnen göra jobbet så har du ljuvliga skorpor.

Italienska mandelskorpor med choklad

Ingredienser

40 st
100 g  sötmandel
50 g  mörk blockchoklad
100 g  smör eller margarin
1 dl  socker
2   ägg
4 dl  vetemjöl
1 tsk  bakpulver
1 tsk  kanel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Dubbelt så goda
Betyg 3.2 av 5.
59 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kanelpudrad mandelchoklad
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Mandelkakor med citron och blåbär
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Chocolate brownies
Betyg 2.9 av 5.
79 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Choklad- och pistagerutor
Betyg 2.8 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kaka med dopp
Betyg 2.3 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga