Italiensk tomatsås

Inget går upp mot en riktig italiensk tomatsås. Krydda tomatsåsen med basilika och vitlök och avnjut tillsammans med pasta eller köttbullar. Buon appetito!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Gör så här
00:45:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi546.3 KJ / 130.5 kCal
Fett10 g
Salt0.06 g
Kolhydrater7.8 g
Protein1.5 g
Kommentarer
20 stVarför koka i 45 minuter? Inget annat recept rekommenderar det.
Siv
Hej Siv! Ja, du behöver inte det men smakerna blir djupare och mustigare om man kokar den länge. Hoppas du gillar den oavsett! :) Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Riktigt riktigt gott.
Erik
Det var riktigt gott. Speciellt när jag la i lite oregano istället för basilika då vi inte hade basilika hemma.
Renata