Italiensk spätta med vitlök och citron

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Italiensk spätta med vitlök och citron

Denna italienska spätta får sin karaktäristiska, superba smak av att gnidas in i citronsaft och worcestersås före de paneras. Servera sedan din mumsiga, gyllene fisk med vitlöksfräs, citronskivor och kokt potatis.

Italiensk spätta med vitlök och citron

Ingredienser

4 portioner
600 g  spättafilé (färsk eller djupfryst)
1 msk  pressad saft av citron
1 tsk  worchestersås
1 dl  vetemjöl
1 tsk  salt
1 krm  peppar
1 - 4 msk  smör eller margarin
1   hel vitlök
1   citron
1   knippa bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1880 KJ / 450 kCal
Fett14 g

Testa liknande recept

Tapenadefyllda spättafiléer
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tapenadspätta på plommontomathalvor
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Italienrullar
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinad till lax
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tomatspätta med oliver
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tagliatelle med kronärtskockor och salamikrisp
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga