Italiensk rissoppgryta med kyckling

Sagolik italiensk rissoppgryta med mör kyckling. Det frästa riset ger soppan en annorlunda och matig karaktär och crème fraichen gör rissoppan krämig och utsökt.

Gör så här
00:15:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2297 KJ / 550 kCal
Fett10.9 g
Kommentarer
7 stMycket gott
Kjell
Kanske en dum fråga... men ska riset kokas innan? 😂
Sara
Hej Sara! Vi skulle snarare säga att det är en bra fråga! Man brukar ju inte fräsa okokt ris. 😉 I detta recept ska riset alltså inte kokas utan fräsas okokt och sedan kokas. Hoppas att du gillar maten! Hälsningar Elina
ICA-köket
Jätte gott! Jag använde matlagningsgrädde i och det blev super gott!
Jonna
God o lättlagad, men det kan kanske vara lite mindre ris i. Jag använde vanlig Creme Fraich. Super god!
Ellinor
Mkt gott å lättlagat. Mild men smakrik. Jag hade nästan en dl hackad färsk hemmaodlad basilika i på slutet till halva receptet! jättegott. Kan tänka mig att skålla tomaterna nästa gång..
Renée
Supergott och både lätt att laga och nyttigt. Lättcrème fraichen kan med fördel till och med bytas ut mot mini fraiche.
Jezica
varför inte avsluta dagen med något lätt men ändå himmelskt god...Det gjorde jag! och ångrar det inte.
René