Italiensk rissoppgryta med kyckling

Sagolik italiensk rissoppgryta med mör kyckling. Det frästa riset ger soppan en annorlunda och matig karaktär och crème fraichen gör rissoppan krämig och utsökt.

Gör så här
00:15:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2297 KJ / 550 kCal
Fett10.9 g
Kommentarer
Mycket gott
Kjell
2024-09-02Kanske en dum fråga... men ska riset kokas innan? 😂
Sara
2020-10-05Hej Sara! Vi skulle snarare säga att det är en bra fråga! Man brukar ju inte fräsa okokt ris. 😉 I detta recept ska riset alltså inte kokas utan fräsas okokt och sedan kokas. Hoppas att du gillar maten! Hälsningar Elina
ICA-köket
2020-10-06Jätte gott! Jag använde matlagningsgrädde i och det blev super gott!
Jonna
2006-12-04