Italiensk rispanna

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Italiensk rispanna

Italiensk rispanna är en fräsch panna med tomater, lök, kronärtskockshjärtan, parmesanost, ris samt rikligt med örter som timjan och basilika. Denna rispanna serveras med ciabattabröd och ruccolasallad.

Italiensk rispanna

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
2   vitlöksklyftor
1 msk  smör eller margarin
3 dl  långkornigt ris
6 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1   burk kronärtskockshjärtan (à 400 g)
10   marinerade soltorkade tomater
2 dl  färskriven parmesan
1/2 dl  örter t ex rosmarin, timjan, oregano

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Honungsdoftande kyckling
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortiglioni med salsiccia, kronärtsskockor och rosmarin
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkonpytt med citron och oregano
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Surdegsbröd med svart tappenad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pesto, parmesan & salamipizza
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Focacciabröd med kronärtskocka, citron och örter
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga