Italiensk rispanna
![Italiensk rispanna](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Italiensk rispanna är en fräsch panna med tomater, lök, kronärtskockshjärtan, parmesanost, ris samt rikligt med örter som timjan och basilika. Denna rispanna serveras med ciabattabröd och ruccolasallad.
![Italiensk rispanna](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk smör eller margarin
3 dl långkornigt ris
6 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 burk kronärtskockshjärtan (à 400 g)
10 marinerade soltorkade tomater
2 dl färskriven parmesan
1/2 dl örter t ex rosmarin, timjan, oregano
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer