Italiensk fiskgratäng

Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
6
Italiensk fiskgratäng

En enkel och god fiskgratäng med italiensk karaktär. Gratängen gör du på torsk och kryddar med oregano. Gratinera i ugn och servera sedan fisken med exempelvis pressad potatis och gröna bönor.

Italiensk fiskgratäng

Ingredienser

4 portioner
1 pkt djupfryst torsk (à 400 g)
1 burk tomatsås typ Napoli (à 375 g)
1 tsk oregano
3 dl mjölk
2 msk vetemjöl
1 msk smör eller margarin
1/2 tsk salt
2 dl riven ost
750 g potatis
1 pkt gröna djupfrysta bönor (à 250 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Jättegod fiskgratäng! Jag klippte över lite inlagda soltorkade tomater. Det förhöjde rätten ytterligare!

Maria

2007-02-12

Supergott! Lättlagat! Jag kokte en italiensk tomatsås med vitlök och färsk basilika istället för tomatsås på burk. Skippade oreganon.

Inga-maj

2006-05-26

Jag tillsatte en påse stuvad spenat i botten. Väldigt gott.

Magdalena

2005-05-12

Testa liknande recept

Torskgratäng med tomatsås och grönsaker
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig fiskgryta med sockerärter och kräftor
Betyg 4.4 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Sprödbakad torsk med remouladsås
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt torsk med äggsås
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Köttfärs- och fänkålsgratäng
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga