Italiensk fiskgratäng

Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Italiensk fiskgratäng

En enkel och god fiskgratäng med italiensk karaktär. Gratängen gör du på torsk och kryddar med oregano. Gratinera i ugn och servera sedan fisken med exempelvis pressad potatis och gröna bönor.

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
1 pkt djupfryst torsk (à 400 g)
1 burk tomatsås typ Napoli (à 375 g)
1 tsk oregano
3 dl mjölk
2 msk vetemjöl
1 msk smör eller margarin
1/2 tsk salt
2 dl riven ost
750 g potatis
1 pkt gröna djupfrysta bönor (à 250 g)

Gör så här

00:00:00
00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

5 st
  • Jättegod fiskgratäng! Jag klippte över lite inlagda soltorkade tomater. Det förhöjde rätten ytterligare!

    Maria

  • Jag tillsatte en påse stuvad spenat i botten. Väldigt gott.

    Magdalena

  • Mycket gott och enkelt att laga till. Späd ev. tomatsåsen med lite finkrossade tomater så att du får lite mer sås, framförallt om du serverar ris till.

    Martin

  • Jag tog lite vitlök också

    Marie

  • TÄNK ATT HELA FAMILJEN , POJKE 9ÅR, FLICKA 5ÅR, MAMMA X ÅR OCH PAPPA >50 BLEV HELT FASCINERAD ÖVER PAPPAS DOLDA TALANGER. JAG, PAPPA FÅR ÖVERTA FISK MIDDAGARNA HÄDANEFTER. BRA RECEPT, DET FINNS ANNAT ÄN PASTA,HAMBURGARE.

    Lennart

Testa liknande recept

  • Sprödbakad torsk med cornichonskräm
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torsk med sockerärtor och dragon
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torsk med citronmajonnäs
    Betyg 3.9 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad