Italiensk fiskgratäng

Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Italiensk fiskgratäng

En enkel och god fiskgratäng med italiensk karaktär. Gratängen gör du på torsk och kryddar med oregano. Gratinera i ugn och servera sedan fisken med exempelvis pressad potatis och gröna bönor.

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
1 pkt djupfryst torsk (à 400 g)
1 burk tomatsås typ Napoli (à 375 g)
1 tsk oregano
3 dl mjölk
2 msk vetemjöl
1 msk smör eller margarin
1/2 tsk salt
2 dl riven ost
750 g potatis
1 pkt gröna djupfrysta bönor (à 250 g)

Gör så här

00:03:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

6 st
  • Jättegod fiskgratäng! Jag klippte över lite inlagda soltorkade tomater. Det förhöjde rätten ytterligare!

    Maria

  • Supergott! Lättlagat! Jag kokte en italiensk tomatsås med vitlök och färsk basilika istället för tomatsås på burk. Skippade oreganon.

    Inga-maj

  • Jag tillsatte en påse stuvad spenat i botten. Väldigt gott.

    Magdalena

Testa liknande recept

  • Sprödbakad torsk med remouladsås
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sprödbakad torsk med cornichonskräm
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torsk med sockerärtor och dragon
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad