Isterband med ingefärsspetsat morotsmos
Isterband är riktigt gott och dessutom hederlig gammal husmanskost. Vill du hetta upp isterbanden lite så testa att servera dem tillsammans med ett ingefärsspetsat morotsmos. Supergott!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011
Ingredienser
4 portioner
4 isterband (à 150 g)
1 msk smör till stekning
1 1/2 kg morötter
4 schalottenlökar
3 l vatten
1 dl konc grönsaksfond
1 1/2 msk finriven ingefära
rivet skal och färskpressad juice av 1 lime
60 g smör
1/2 dl hackad bladpersilja
smör till stekning
3 krm salt
1 krm peppar
Till servering
senap
saltgurka
bladpersilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Isterband är en korvsort som är totalt bortglömd som verkligen är värd att uppmärksammas, Kan kombineras på många sätt God vardagsmat
Göran
2011-11-28