Inlagda skockor
![Inlagda skockor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Kronärtskockorna får dra åt sig den härliga smaken av vitlök och olivolja, suveränt att servera på tapas-buffén eller på sommarens mysiga grillfester.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997
![Inlagda skockor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
12 kronärtskocksbottnar på burk eller små färska kronärtskockor
2 dl olivolja
2 vitlöksklyftor
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer