Inlagda rödbetor

Inlagda rödbetor är ett klassiskt tillbehör till många av våra recept inom husmanskost, inte minst till pyttipanna! Att lägga in rödbetor är enkelt och blir så mycket godare när man gjort dem själv. Bäst resultat får du om du förvarar rödbetorna svalt några dygn innan servering.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020

Gör så här
00:45:00
01:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Undrar om man skall lägga i en liten bit pepparrot i varje glasburk . Marita
Marita
2025-09-01Hej Marita! Ja, det är väl smart att göra så! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-09-02Hej! Jag hade bara ca 500 g rödbetor, kan man halvera receptet då eller ska man ha lika mängd lag ändå? Mvh Josefine
Josefine
2025-08-24Goda rödbetor. Ett tips är att skiva dem i äggskärare så får man jämna skivor och det går snabbt.
Maria
2025-08-17