Inlagda jalapeños

Inlagd chili är ett supergott tillbehör till exempelvis tacos! Det klassiska valet är att pickla jalapeño, men man kan egentligen ta vilken chilisort som helst, eller blanda olika typer av chili.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2018

Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stHej! Håller det sig bara i 6 - 8 veckor i kylskåpet? Finns det inget annat sätt så det håller sig längre? Sisst jag la in jalapenos så höll det i ett år minst! Men kommer inte ihåg hur man gjorde. //Mathias
Mathias
Hej Mathias! Receptet är omgjort sen den kommentaren. Nu är den med en 1-2-3 lag och då håller den upp till 6 månader i kylskåpet vid god hygien. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Hej, ska det vara äppelcidervinäger eller ättikssprit 12 %. Eftersom det står olika saker på receptet ? Ulrika
Ulrika
Hej ICA, Det är mycket prat om botulism just nu. Följer det här receptet Livsmedelsverkets rekommendationer för att undvika botulism? Hur länge kan man förvara inläggningen i kylskåp?
Johan
Hej igen Johan! tack för att du uppmärksammade oss på receptet. Vi har valt att ändra receptet till en klassisk 1-2-3 lag. Hoppas du gillar receptet. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Hej Johan tack för din kommentar. Vi håller på och kikar på receptet och återkommer med information. Hälsningar Ulrika
ICA-köket