Inlagda auberginer

Betyg 3 av 5.
13 personer har röstat
0
Inlagda auberginer

Inlagda auberginer passar bra som komplement till måltiden. De stekta eller grillade auberginskivorna får en mjukare konsistens samt att vitlök, olivolja och soja gör att rätten blir smakrik och saftig.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Inlagda auberginer

Ingredienser

4 portioner
1   aubergine
ca 1 1/2 dl  olivolja
2   vitlöksklyftor
salt och peppar
ev några droppar soja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Krämig auberginesill med örter och pepparrot
Betyg 4.1 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vegetarisk kräftströmming
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Vegansk inlagd sill av aubergine
Betyg 4.5 av 5.
73 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rosmarinkotlett med sötsyrlig grönsaksröra
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mozzarellafylld auberginetournedos
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad aubergine med vitlökssmak
Betyg 3.2 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga