Inlagda auberginer

Betyg 3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Inlagda auberginer

Inlagda auberginer passar bra som komplement till måltiden. De stekta eller grillade auberginskivorna får en mjukare konsistens samt att vitlök, olivolja och soja gör att rätten blir smakrik och saftig.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Inlagda auberginer

Ingredienser

4 portioner
1 aubergine
ca 1 1/2 dl olivolja
2 vitlöksklyftor
salt
peppar
ev några droppar soja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Krämig auberginesill med örter och pepparrot
Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vegetarisk kräftströmming
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vegansk inlagd sill av aubergine
Betyg 4.5 av 5.76 personer har röstat
Receptet har 18 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ajvar
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rosmarinkotlett med sötsyrlig grönsaksröra
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig baba ganouj- grillad aubergineröra
Betyg 4.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad