Inlagd papaya med senapsfrön

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Inlagd papaya med senapsfrön

Förgyll middagen med denna heta papayasås. Speciellt fiskrätter passar perfekt med smakerna av bland annat chili, ingefära och vitlök. Papayan kokar du i några få minuter med kryddorna och låter sedan stå svalt för bästa smak!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003

Inlagd papaya med senapsfrön

Ingredienser

5 dl
2 1/2   röda chilifrukter
1   liten rödlök
2   vitlöksklyftor
3 cm  färsk ingefära
1/2 dl  bruna/svarta senapsfrön
2 1/2 dl  vitvinsvinäger
1 1/2   gröna chilifrukter
250 g  papaya (relativt omogen)
1/2 msk  olja
1 1/3 dl  socker
1 krm  salt
1 krm  gurkmeja

Gör så här

Tips

För att få riktigt rena glasburkar, koka dem och låt torka i ugnen i 100°C.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hemlagad pickles
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Eivors syltade squash och paprika
Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Picklade chilifrukter
Betyg 4.2 av 5.
30 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blomkål med senapsfrön och ramslök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Limepickles
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lenas chiligurkor
Betyg 4.5 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga