Inlagd örtsill

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Inlagd örtsill

Suverän inlagd sill med rödlök, purjolök och färska örter. Sommarens sill doftar av timjan, rosmarin, persilja och naturligtvis dill. Servera med nykokt färskpotatis, en rejäl klick gräddfil och gräslök.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Inlagd örtsill

Ingredienser

4 portioner
4 stora urvattnade sillfiléer (4 = ca 450 g)
1 1/2 dl vatten
1 dl socker
1/2 dl ättiksprit (12%)
10 krossade kryddpepparkorn
1 lagerblad
1/2 rödlök
1 bit purjolök
1 dl färska örtkryddor t ex timjan, rosmarin, persilja, dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Den godaste julsillen
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ramslökssill
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Karins sherrysill
    Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomat- och ingefärssill
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Apelsinsill
    Betyg 2.1 av 5.40 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Löksill med dill
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad