Inlagd örtsill

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Inlagd örtsill

Suverän inlagd sill med rödlök, purjolök och färska örter. Sommarens sill doftar av timjan, rosmarin, persilja och naturligtvis dill. Servera med nykokt färskpotatis, en rejäl klick gräddfil och gräslök.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Inlagd örtsill

Ingredienser

4 portioner
4 stora urvattnade sillfiléer (4 = ca 450 g)
1 1/2 dl vatten
1 dl socker
1/2 dl ättiksprit (12%)
10 krossade kryddpepparkorn
1 lagerblad
1/2 rödlök
1 bit purjolök
1 dl färska örtkryddor t ex timjan, rosmarin, persilja, dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Den godaste julsillen
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ramslökssill
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Karins sherrysill
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomat- och ingefärssill
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Löksill med dill
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Apelsinsill
Betyg 2.1 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad