Inkokta grisfötter

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
2
Inkokta grisfötter

Grisfötterna får koka länge tills de blir alldeles möra och får sedan suga åt sig smakerna från saltlaken. Helt klart ett måste på julbordet för dig som gillar grisfötter!

Inkokta grisfötter

Ingredienser

4 portioner
4   kluvna grisfötter
salt

Saltlake

1 l  vatten
2 msk  salt
1 1/2 msk  socker

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Skall jag verkligen hälla av kokvattnet om jag vill ha gelén???

Bertil

2019-12-18

Hej Bertil! Om du vill använda kokvattnet till att göra gelé så ska du absolut ta vara på vätskan. Lycka till med julmaten! Hälsningar Elina

Redaktionen

2019-12-19

Dom ska väl ligga i saltlaken i ca 10 timmar eller

Britt-marie

2018-12-10

Hej Britt-Marie! Japp, de ska ligga 10 timmar och dra i lagen innan man äter dem. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2018-12-13

Testa liknande recept

123 lag
Betyg 4.5 av 5.
90 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grov senap från Skåne
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kola med After Eight
Betyg 4.4 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Honungssenap med timjan
Betyg 3.5 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vinbärsmarmelad
Betyg 2.2 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Knäckkola
Betyg 2.4 av 5.
892 personer har röstat
Under 30 min att tillaga