Inkokta grisfötter
Grisfötterna får koka länge tills de blir alldeles möra och får sedan suga åt sig smakerna från saltlaken. Helt klart ett måste på julbordet för dig som gillar grisfötter!
Ingredienser
4 portioner
4 kluvna grisfötter
salt
Saltlake
1 l vatten
2 msk salt
1 1/2 msk socker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Skall jag verkligen hälla av kokvattnet om jag vill ha gelén???
Bertil
2019-12-18Hej Bertil! Om du vill använda kokvattnet till att göra gelé så ska du absolut ta vara på vätskan. Lycka till med julmaten! Hälsningar Elina
Redaktionen
2019-12-19Dom ska väl ligga i saltlaken i ca 10 timmar eller
Britt-marie
2018-12-10Hej Britt-Marie! Japp, de ska ligga 10 timmar och dra i lagen innan man äter dem. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-12-13