Ingelas valnötsås

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ingelas valnötsås

Aromatisk sås av valnötskärnor, bladpersilja, olivolja, parmesanost och roquefortost. Mixa ingredienserna i en matberedare och smaka av med salt och peppar.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Ingelas valnötsås

Ingredienser

4 portioner
1 dl hackad bladpersilja
ca 10 valnötskärnor
1/2 dl olivolja
30 g riven parmesan
50 g smulad roquefortost
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Endivsallad med ost
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pane pecorino
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Färskpotatissallad med rucola
    Betyg 4.5 av 5.57 personer har röstat
    Receptet har 29 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ägg och bacon
    Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad