Pane pecorino

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pane pecorino

Pane pecorino är ett snabbt och enkelt sätt att förgylla din utflykt. På det färska brödet ringlar du olivolja och fördelar därpå grann rucola och pecorino tillsammans med knapriga valnötter och söt flytande honung.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Pane pecorino

Ingredienser

4 mackor
2 focaccia- eller ciabattabröd
olivolja
2 dl rucola
2 dl riven pecorinoost (eller parmesan)
2 msk flytande honung (akaciahonung)
1 dl grovhackade valnötskärnor

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ingelas valnötsås
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizzatarte med melon och fetaost
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färskpotatissallad med rucola
Betyg 4.5 av 5.51 personer har röstat
Receptet har 29 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gratinerad chokladbaguette
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fyllda dadlar med nötsmör
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Julskinka med fikon- och valnötsgriljering (glutenfri och utan ägg)
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad