Pane pecorino

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Pane pecorino

Pane pecorino är ett snabbt och enkelt sätt att förgylla din utflykt. På det färska brödet ringlar du olivolja och fördelar därpå grann rucola och pecorino tillsammans med knapriga valnötter och söt flytande honung.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Pane pecorino

Ingredienser

4 mackor
2   focaccia- eller ciabattabröd
olivolja
2 dl  rucola
2 dl  riven pecorinoost (eller parmesan)
2 msk  flytande honung (akaciahonung)
1 dl  grovhackade valnötskärnor

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör mjölkproteinfri: välj lämpligt bröd och byt osten mot tofu eller annat mjölkfritt alternativ.
Gör äggfri: välj lämpligt bröd. Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet E1109, Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ingelas valnötsås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pizzatarte med melon och fetaost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färskpotatissallad med rucola
Betyg 4.5 av 5.
48 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerad chokladbaguette
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Fyllda dadlar med nötsmör
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga