Färskpotatissallad med ruccola är en klar favorit under sommarens alla festmåltider. Här är ett underbart och lättlagat recept på potatissallad med potatis, soltorkade tomater, ruccolasallad, dijonsenap, valnötter och parmesanost.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2002
Rätten är fri från gluten och laktos men innehåller mjölkprotein.
Äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsmedlet E1105 Lysozym.
Kommentarer
Carina
2022-04-26Favorit på sommaren till grillat. Men, tycker inte om dijonsenap så den utesluter jag. Toppenrecept som går att variera i det oändliga. Sparris, rädisor, ärtskott, ärtskidor, lök i olika former. Ibland byter jag även ut parmesanen mot Västerbottenssost. 😋 Smular ibland även ner fetaost och blandar i några pinjenötter. Som sagt, i oändlighet😄
Per
2022-01-19Ser god ut men senaps kålen förstör hela rätten.
Gerd
2021-07-01Mycket god.Har gjort den många gånger till grillat.