Färskpotatissallad med ruccola är en klar favorit under sommarens alla festmåltider. Här är ett underbart och lättlagat recept på potatissallad med potatis, soltorkade tomater, ruccolasallad, dijonsenap, valnötter och parmesanost.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002
Rätten är fri från gluten och laktos men innehåller mjölkprotein.
Äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsmedlet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En fråga, ska potatisen vara kall eller ljummen? Mvh Therese
Therése
2022-08-06En stående rätt hos oss till grillat! Håller längre om man har ruccollan bredvid. Och kanske rädisor blandat i istället. Tar lite mindre olja och en skvätt vatten. Salladslök eller purjolök gör den lite mildare…
Emelie
2022-07-27Favorit på sommaren till grillat. Men, tycker inte om dijonsenap så den utesluter jag. Toppenrecept som går att variera i det oändliga. Sparris, rädisor, ärtskott, ärtskidor, lök i olika former. Ibland byter jag även ut parmesanen mot Västerbottenssost. 😋 Smular ibland även ner fetaost och blandar i några pinjenötter. Som sagt, i oändlighet😄
Carina
2022-04-26