Ägg och bacon

7
2
Ägg och bacon

Lyxiga ägghalvor med en förtjusande röra av crème fraiche, riven parmesanost, pressad vitlök och hackad persilja. Toppa med en knaperstekt baconrulle, hackad valnötskärna och en bit hyvlad parmesanost.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Ägg och bacon

Ingredienser

8 portioner
1 - 2 skivor bacon
4 ägg
1 dl riven parmesan
3 msk crème fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk hackad persilja

Garnering

hackad valnötskärna
en liten bit hyvlad parmesan

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt till mjölkproteinfri ost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Susann

2015-03-10

Det här låter perfekt som förrätt till en middag med lax som avslutas med en ostbricka. Ska testa...

Smadar

2007-04-04

Detta måste jag bara testa! Låter mumsigt gott till de andra jag gör.