Ägg och bacon

Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
2
Ägg och bacon

Lyxiga ägghalvor med en förtjusande röra av crème fraiche, riven parmesanost, pressad vitlök och hackad persilja. Toppa med en knaperstekt baconrulle, hackad valnötskärna och en bit hyvlad parmesanost.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Ägg och bacon

Ingredienser

8 portioner
1 - 2 skivor bacon
4 ägg
1 dl riven parmesan
3 msk crème fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk hackad persilja

Garnering

hackad valnötskärna
en liten bit hyvlad parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Det här låter perfekt som förrätt till en middag med lax som avslutas med en ostbricka. Ska testa...

Susann

2015-03-10

Detta måste jag bara testa! Låter mumsigt gott till de andra jag gör.

Smadar

2007-04-04

Testa liknande recept

Ingelas valnötsås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färskpotatissallad med rucola
Betyg 4.5 av 5.
51 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerad chokladbaguette
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Carbonaranudlar
Betyg 4.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bacon- och parmesankakor
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kanderade nötter med bacon
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga