Ingefärsyoghurt
![Ingefärsyoghurt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ett enkelt och snabblagat recept på en smakrik sås att ha till bland annat kycklingrätter eller sallader. Du gör den av yoghurt, färsk ingefära, honung och salt.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2009
![Ingefärsyoghurt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
undefined
2 dl yoghurt av medelhavstyp (10 %)
1 1/2 msk färsk finriven ingefära
1 tsk honung
salt
För alla
Ingefärsyoghurt är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ, tex Alpro soya yofu naturell.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer