Ingefärscrisp med ädeldipp

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ingefärscrisp med ädeldipp

Enkelt och förtjusande gott tilltugg med smak av ingefära. Filodegen penslas med en blandning av ägg, sirap, ingefära, kryddnejlika och kanel. Rulla sedan ihop till långa stavar och grädda i ugnen. Till ingefärscrispen serveras en krämig ädeldipp.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Ingefärscrisp med ädeldipp

Ingredienser

4 portioner
3 äggulor
2 msk sirap
1 msk malen ingefära
1 msk malen kryddnejlika
1 msk malen kanel
1 ask filodeg (à 270 g)
140 g ädelost
2 msk lätt crème fraiche
2 msk mjölk eller vatten

Gör så här

00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi970 KJ / 230 kCal
Fett17 g

Testa liknande recept

  • Ädelostfyllda dadlar
    Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pepparkakswhoopie
    Betyg 3.9 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grönsaksstavar med ädelostdipp
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad