Ingefärscrisp med ädeldipp

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
0
Ingefärscrisp med ädeldipp

Enkelt och förtjusande gott tilltugg med smak av ingefära. Filodegen penslas med en blandning av ägg, sirap, ingefära, kryddnejlika och kanel. Rulla sedan ihop till långa stavar och grädda i ugnen. Till ingefärscrispen serveras en krämig ädeldipp.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Ingefärscrisp med ädeldipp

Ingredienser

4 portioner
3 äggulor
2 msk sirap
1 msk malen ingefära
1 msk malen kryddnejlika
1 msk malen kanel
1 ask filodeg (à 270 g)
140 g ädelost
2 msk lätt crème fraiche
2 msk mjölk eller vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi970 KJ / 230 kCal
Fett17 g

Testa liknande recept

Pepparkakswhoopie
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ädelostfyllda dadlar
Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smördegssnurror med ädelost och pepparkakskross
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kanelknäcke med syrlig ost – och äppelröra
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gourmetknäcke med ädelost och glöggkokt lök
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparkaksgrissini
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga