Grönsaksstavar med ädelostdipp

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Grönsaksstavar med ädelostdipp

Ett enkelt och gott sätt att få i sig mer grönsaker är genom att servera grönsaksstavar som snack! Rör ihop en dipp på crème fraiche och smulad ädelost för mycket smak. Osten kan enkelt bytas ut till din egen favorit.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018

Grönsaksstavar med ädelostdipp

Ingredienser

4 portioner
2 dl crème fraiche
100 g smulad ädelost

Till servering

skivade grönsaker t ex selleri, gurka, morot och rädisa

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1110 KJ / 265 kCal
Fett25 g
Salt0.71 g
Kolhydrater4 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Ädelostsås
Betyg 3.8 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparkakscheesecake med ädelost
Betyg 4 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ädelostcrème
Betyg 2.8 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smördegssnurror med ädelost och pepparkakskross
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatsallad med ädelost och aprikoser
Betyg 4.7 av 5.
30 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smashed rödbetor med ädelost
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga