Grönsaksstavar med ädelostdipp

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Grönsaksstavar med ädelostdipp

Ett enkelt och gott sätt att få i sig mer grönsaker är genom att servera grönsaksstavar som snack! Rör ihop en dipp på crème fraiche och smulad ädelost för mycket smak. Osten kan enkelt bytas ut till din egen favorit.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018

Grönsaksstavar med ädelostdipp

Ingredienser

undefined
2 dl  crème fraiche
100 g  smulad ädelost

Till servering

skivade grönsaker t ex selleri, gurka, morot och rädisa

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1110 KJ / 265 kCal
Fett25 g
Salt0.71 g
Kolhydrater4 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Pepparkakscheesecake med ädelost
Betyg 4 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ädelostsås
Betyg 3.7 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Petit choux med ostfyllning
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pepparkaksgrissini
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kanelknäcke med syrlig ost – och äppelröra
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ädelostfyllda dadlar
Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga