Ingefära-och sojabakad fisk och grönsaker

3
1
Ingefära-och sojabakad fisk och grönsaker

Med ingefära, vitlök och japansk soja sätter du ny, spännande smak på den frysta vardagsfisken. Koka upp en snabb sås och häll den över fisken och strimlade grönsaker innan alltihopa bakas i ugnen. Servera med sojamajonnäs och basmatiris.

Ingefära-och sojabakad fisk och grönsaker

Ingredienser

4 portioner

Ingefära- och sojasås

1 vitlöksklyfta
1 dl strösocker
1 1/4 dl japansk soja
1 dl vatten
1 1/2 msk risvinäger
1 msk färskriven ingefära
1 1/2 tsk majsstärkelse

Fisk

1 morot
1 röd paprika
1 rödlök
600 g alaska pollock

Sojamajonnäs

2 dl majonnäs
2 msk japansk soja

Till servering

basmatiris
färsk koriander

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentar

Arnfinn

2018-01-10

Allt för mycket socker