Ingefära-och sojabakad fisk och grönsaker

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
1
Ingefära-och sojabakad fisk och grönsaker

Med ingefära, vitlök och japansk soja sätter du ny, spännande smak på den frysta vardagsfisken. Koka upp en snabb sås och häll den över fisken och strimlade grönsaker innan alltihopa bakas i ugnen. Servera med sojamajonnäs och basmatiris.

Ingefära-och sojabakad fisk och grönsaker

Ingredienser

4 portioner

Ingefära- och sojasås

1 vitlöksklyfta
1 dl strösocker
1 1/4 dl japansk soja
1 dl vatten
1 1/2 msk risvinäger
1 msk färskriven ingefära
1 1/2 tsk majsstärkelse

Fisk

1 morot
1 röd paprika
1 rödlök
600 g alaska pollock

Sojamajonnäs

2 dl majonnäs
2 msk japansk soja

Till servering

basmatiris
färsk koriander

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Allt för mycket socker

Arnfinn

2018-01-10

Testa liknande recept

Fisk i paneng curry med minimajs
Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Alaska pollock med zucchini och ansjovis
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig fiskgratäng med potatis
Betyg 4 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk i ugn med kaviarsås
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgryta med dill och sockerärtor
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisksoppa
Betyg 4.3 av 5.
115 personer har röstat
Under 15 min att tillaga