Ingefära-och sojabakad fisk och grönsaker

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
1
Ingefära-och sojabakad fisk och grönsaker

Med ingefära, vitlök och japansk soja sätter du ny, spännande smak på den frysta vardagsfisken. Koka upp en snabb sås och häll den över fisken och strimlade grönsaker innan alltihopa bakas i ugnen. Servera med sojamajonnäs och basmatiris.

Ingefära-och sojabakad fisk och grönsaker

Ingredienser

4 portioner

Ingefära- och sojasås

1   vitlöksklyfta
1 dl  strösocker
1 1/4 dl  japansk soja
1 dl  vatten
1 1/2 msk  risvinäger
1 msk  färskriven ingefära
1 1/2 tsk  majsstärkelse

Fisk

1   morot
1   röd paprika
1   rödlök
600 g  alaska pollock

Sojamajonnäs

2 dl  majonnäs
2 msk  japansk soja

Till servering

basmatiris
färsk koriander

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Allt för mycket socker

Arnfinn

2018-01-10

Testa liknande recept

Alaska pollock med zucchini och ansjovis
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisk i ugn med kaviarsås
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizzafisk med potatis
Betyg 2.4 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisk i paneng curry med minimajs
Betyg 3.7 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tinas ugnsbakade fisk med jordärtskocka och bacon
Betyg 3.2 av 5.
128 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomat och olivbakad Alaska pollock
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga