Ingefära-och sojabakad fisk och grönsaker

Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ingefära-och sojabakad fisk och grönsaker

Med ingefära, vitlök och japansk soja sätter du ny, spännande smak på den frysta vardagsfisken. Koka upp en snabb sås och häll den över fisken och strimlade grönsaker innan alltihopa bakas i ugnen. Servera med sojamajonnäs och basmatiris.

Ingefära-och sojabakad fisk och grönsaker

Ingredienser

4 portioner

Ingefära- och sojasås

1 vitlöksklyfta
1 dl strösocker
1 1/4 dl japansk soja
1 dl vatten
1 1/2 msk risvinäger
1 msk färskriven ingefära
1 1/2 tsk majsstärkelse

Fisk

1 morot
1 röd paprika
1 rödlök
600 g alaska pollock

Sojamajonnäs

2 dl majonnäs
2 msk japansk soja

Till servering

basmatiris
färsk koriander

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Allt för mycket socker

    Arnfinn

Testa liknande recept

  • Krämig fiskgratäng med potatis
    Betyg 4.1 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fisk i paneng curry med minimajs
    Betyg 3.7 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Stekt fisk med gurksallad
    Betyg 3 av 5.90 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pestobakad torskgratäng med tomat
    Betyg 4.4 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad