Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Indonesisk wok

Stark indonesisk wok på olika grönsaker, färsk skinka, soja, ingefära och vitlök. Woken tillagas snabbt och enkelt och serveras med ris och en fräsch sallad.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Strimla färsk skinka. Skala och hacka vitlöksklyftorna.
  2. Fräs kött och vitlök i olja i en wok eller stor stekpanna. Tillsätt wokgrönsakerna och låt fräsa med.
  3. Tillsätt soja, ingefära, salt och svartpeppar. Servera med ris och sallad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 300 g färsk skinka
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk olja
  • 1 påse djupfrysta wokgrönsaker (à ca 400 g)
  • 2 msk soja
  • 2 tsk mald ingefära
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • ris
  • sallad
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?