Indonesisk kycklingpasta

Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
10
Indonesisk kycklingpasta

Indonesisk kycklingpasta är en pastarätt som du gör av stekta kycklingfiléer och grönsaker som får koka ihop i krämig kokosmjölk. Pastan och kycklingen får även smaker av ingefära och ett litet sting av sambal oelek.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1997

Indonesisk kycklingpasta

Ingredienser

4 portioner
225 g  tagliatelle
3   kycklingfiléer (3 st motsvarar ca 400 g)
3   paprikor i olika färg
1   stor purjolök
1   vitlöksklyfta
1 msk  smör
2 dl  kokosmjölk
1 tsk  salt
1 tsk  mald ingefära
1 tsk  sambal oelek

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Jag tyckte inte att det här receptet var så gott som det verkar från de som lämnar kommentarer här. Kändes som om det fattades någonting. Har ätit mkt godare grytor med ungefär samma ingredienser som jag hellre gör igen.

Katarina

2007-08-29

Jättegott och starkt, tog ris istället för pasta.

Kerstin

2006-10-17

Familjens favoritrecept. Len smak för barnen, använder pappardelle istället för tagliatelle.

Lars

2005-11-06

Testa liknande recept

Kyckling satay med jordnötssås och syrliga rotfrukter
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Thaisoppa med morot och kokosmjölk
Betyg 3.7 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Bami goreng med ägg och ketjap manis
Betyg 3.8 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Indonesisk köttgryta
Betyg 2.6 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling satay med jordnötssås och kålrabbi
Betyg 4.2 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga