Indonesisk kycklingpasta
Indonesisk kycklingpasta är en pastarätt som du gör av stekta kycklingfiléer och grönsaker som får koka ihop i krämig kokosmjölk. Pastan och kycklingen får även smaker av ingefära och ett litet sting av sambal oelek.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 1997
Ingredienser
4 portioner
225 g tagliatelle
3 kycklingfiléer (3 st motsvarar ca 400 g)
3 paprikor i olika färg
1 stor purjolök
1 vitlöksklyfta
1 msk smör
2 dl kokosmjölk
1 tsk salt
1 tsk mald ingefära
1 tsk sambal oelek
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag tyckte inte att det här receptet var så gott som det verkar från de som lämnar kommentarer här. Kändes som om det fattades någonting. Har ätit mkt godare grytor med ungefär samma ingredienser som jag hellre gör igen.
Katarina
2007-08-29Jättegott och starkt, tog ris istället för pasta.
Kerstin
2006-10-17Familjens favoritrecept. Len smak för barnen, använder pappardelle istället för tagliatelle.
Lars
2005-11-06