Indonesisk kycklingpasta

Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Indonesisk kycklingpasta

Indonesisk kycklingpasta är en pastarätt som du gör av stekta kycklingfiléer och grönsaker som får koka ihop i krämig kokosmjölk. Pastan och kycklingen får även smaker av ingefära och ett litet sting av sambal oelek.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1997

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
225 g tagliatelle
3 kycklingfiléer (3 st motsvarar ca 400 g)
3 paprikor i olika färg
1 stor purjolök
1 vitlöksklyfta
1 msk smör
2 dl kokosmjölk
1 tsk salt
1 tsk mald ingefära
1 tsk sambal oelek

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

10 st
  • Jag tyckte inte att det här receptet var så gott som det verkar från de som lämnar kommentarer här. Kändes som om det fattades någonting. Har ätit mkt godare grytor med ungefär samma ingredienser som jag hellre gör igen.

    Katarina

  • Jättegott och starkt, tog ris istället för pasta.

    Kerstin

  • Familjens favoritrecept. Len smak för barnen, använder pappardelle istället för tagliatelle.

    Lars

Testa liknande recept

  • Het biff med bambuskott sambal oelek
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad hoisinkyckling
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tofuröra
    Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Laxspett
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad