Indiska färsspett

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Indiska färsspett

Smakrika spett av blandfärs, persilja, lök och garam masala. Dessa indiska färsspett passar perfekt på buffébordet och dekoreras gärna med en rosmarinkvist.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2001

Indiska färsspett

Ingredienser

10 portioner
20   grillpinne
2   gula lökar
2   vitlöksklyftor
1 kg  blandfärs
1 1/2 dl  finhackad persilja
2 tsk  salt
3 msk  garam masala
några rosmarinkvistar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kryddblandningen, i övrigt är rätten fri från gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillspett teriyaki
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Indiska kycklingspett
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddstekt hällefilé med aubergine och tzatsiki
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddrostad skördepytt
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatistärningar med rosmarin och oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling i yoghurtmarinad
Betyg 3.5 av 5.
35 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga